Arxiu del Blog

Citació

El joc de mirar els núvols

dream Painting by Ekaterina Solovieva

No pot deixar de viure amb intensitat el somni promès. El cel avisa que no te fi i necessita un minut per fer-s’ho seu. Convertir els somnis en realitat no hauria de ser tan fàcil? Viure despert el somni esperat no hauria de fer-ho qui seu al costat de Morfeu?

L’olor de l’herba fresca l’acarona, el bosc l’embriaga i amb la primera rafega del gregal la noticia s’escampa. La muntanya juga amb el vent corrent cap a la vall amb els bons auguris. Ja vindrà el temps de celebrar-ho, ara prefereix seguir abraçada a la serenor. Qui sino ella compartirà la joya de somiar desperta intensament.

Un cor, un somriure, dos paraules i un petó.

Citació

Mira’m

A quatre pases segueixes defensant la teva posició. Serè, conciliador, ple de raons que m’enamoren i m’acosten cada cop més de tu. Mira’t, segur de lluitar per conviccions, desgranant la consciéncia de viure pel que creus.

I no puc evitar desitjar-te. Imaginar que podria despertar en tu sensacions contraposades al plaer de fer el camí correcte. Només pensar-hi noto la cremor a les galtes. I decideixo traslladar-ho al temps dels somnis. Un món d’Ades que ens ajudarà a viure sense desestructurar una realitat amb la que hem de viure fins al darrer alè.

Citació

Soledad Divino Tesoro

hossam-dirar

Diuen les males llengües que a la soledat t’hi acostumes. Diuen que un cop la tastes ja no la vols deixar. Maldiuen que els que s’han embriagat de la seva dolça metzina en són addictes i sempre treballen per quedar-s’hi a soles.

Jo ho intento. Enamorar-m’hi, vull dir. Deixant-me seduir per ella però el silenci em menja per dins. Em consumeix cada cop amb més intensitat quan la deixo acompanyar-me gaire temps. I amb el nus a la panxa em dutxo, passejo pels carrers de la meva estimada Gràcia, respiro l’aire i em deixo acaronar pel fred vent de l’hivern.

Diuen les males llengües que qui està sol té una gran vida interior. Diuen que es viu amb plenitud sense necessitar a ningú. Maldiuen que és el desig de tot gran geni. Però jo ho intento i m’adono que el que m’acaba acompanyant és una gran i immensa melancolia.

Citació

Amb la samarreta groga

"Yellow Cap" by Elisabeth Lennie

“Yellow Cap” by Elisabeth Lennie

Lluint la samarreta groga, emprant el seu primer dia d’esforç. Trencant esquemes, deixa amagada sota la roba de carrer la vergonya de ser la nova, la por d’equivocar-se, l’angoixa del que pensaran.

Deixa enrere anys de joc amb els amics, l’equip de l’amistat, la confiança de coneixes gràcies als anys… dolçament sap que cal fer-ho per superar-se.

S’estén sota els seus peus l’estora verda i amb ella el camí del sacrifici, de l’esforç per aconseguir la seva fita. I així continua el camí de créixer.

Citació

Nuria Graham

Perhaps by Loui Jover

Perhaps by Loui Jover

Gra a gra es desgrana la lletra  del cor de la Graham. Enmig del so mort de la font que no raja per la calor de l’estiu. Poc a poc ens deixem seduir per la melodiosa veu de la petita gran Nuria.

Perduts en la foscor del Montseny, amagats sota el Matagalls, acompanyats tan sols per una guitarra i una passió sense límits, esperant que la mitjanit faci baixar el teló.

Citació

Per fi la meva Gràcia

Children QR by Dina Filatov

“Children QR” by Dina Filatov

Amb la claror del sol ja al carrer, petites passes surten del seu amagatall per refer el seu camí diari. Carregades amb la motxilla plena d’il·lusions, retroben els amics, i comencen la cursa per arribar al joc del dia. I es així, com les petites passes dels infants recuperen el carrer que els pertany, ocupat a la foscor per sorolls estranys de trencadisses de vidres, focs inesperats i consignes irrepetibles.

Es així com cada dia des de fa tres, els meus fills tornen la normalitat al meu barri. Amb la rutina diària del trastejar per no arribar tard a l’escola ni de perdre el tren de descobrir a quin món els endinsaran els seus amics. Els miro i somric, perquè se que són ells els que fan construir el barri cada dia amb la seva normalitat de crear els canvis sense violència. Cada dia les seves petites passes creen la música necessària per construir la meva estimada Gràcia.

 

Citació

47, 48, 49, 50 …

Paula Bonet

@paulabonet

47, 48, 49, 50 … compte endavant sabent que seran els seus millors anys. En plena maduresa sap qui és i on va; que busca i amb qui vol compartir-ho. No s’esperava el plaer de viure una plenitud vital 100% corresposta. Potser no ho esperava però ara no ho vol perdre.

51, 52, 53, 54 … sense fi el seu alè l’esperona per seguir construint abans d’emprendre el llarg viatge fins a la vall del riu vermell. L’olor del te, cada matí li recorda que ella encara l’acompanya i segueix somiant al seu costat. Ja no pot imaginar-ho de cap altre manera.

55, 56, 57, 58 … projectes que enamoren el despertar de cada dia. Inquietuds que n’alimenten l’esperit i el fan sentir viu. L’olor de la quotidianitat no el deixa de sorprendre. El gust dolç dels petons que encara estarrufen la seva pell sense més esperar.

59, 60, 61, 62 … sumant, segueix sumant!!! Sense fi. Amb la vista posada a l’horitzó del demà.

Citació

Com un sac de boxa…

Eternity by Loui Jover

Com un sac de boxa, rep els cops que les paraules li produeixen. Sense ganes de defensar-se deixa influir el pes del seu significat. Nota cada lletra que les composa i mira com es dibuixa la imatge que d’elles es despren. Desgranar el mal alleugereix la carrega del qui ho porta tancat dins des de fa temps i traspassa la pesada motxilla.

Rera la veu queda un estel de confusió convertida en tristor i estupidesa.

Mira-la allà, caminant pas a pas per seguir la rutina diaria. Sense trencar el dia, pensant que així allunyarà el mal de les paraules viscudes. La innocència ni la pressa seran aliades. Tan sols el temps. I per sort el temps passa…I promise you.

 

Citació

L’hora de tancar el llums

Aaron Mcelroy

L’hora de tancar els llums s’acosta. L’espera des d’aquest mati. L’espera des de que l’anhela al seu llit, des de que l’anhela darrera d’ella, amb l’escalfor i la intensitat que es produeix en cada encontre nocturn. L’espera per sentir l’alè del qui la desitja, per notar els braços de qui la vol, per gaudir de la immensitat de la foscor.

L’hora de tancar els llums ja es aquí. Com qui no vol la cosa ha arribat després de fer-se pregar. I sense res més que el desig l’acull. La deixa passar per lliurar-s’hi, nua, totalment.

L’hora de tancar els llums ja ha passat i amb aquest adéu s’inicia una nova batalla, la desitjada. El seus dits n’inicien el ball. La resistència fingida n’aprofundeix les ganes. Un peto al coll, un girar de llavis per recuperar la besada fugida i la cançó comença a sonar fins al darrer sospir d’amor.

 

Citació

Digues tan sols una paraula i seré tot teu

522483637_74a7832994

Se sent afortunat. Sap que no li cal buscar fora el que troba cada dia dins. Sap que el desig es marca a cada nou besar de llavis. Sap que la busca cada mati, cada nit, cada instant. Sap que fins i tot amb els ulls clucs la seva imatge l’excita. Un sentir de paraules l’eleva fins l’extasis en estat pur.

I amb aquest sentir, marxa cada dia fins al coixí i espera el món dels somnis per traspassar amb un sospir les muntanyes que els separen. I s’aferra als llençols cada matí excitat per l’olor del seu sentir esperonat pel record del darrer tocar. I així s’adona, dia rera dia, que una sola paraula d’ella el torna bojament a excitar.